Tijdloze klassiekers in het gamma. Altijd beschikbaar!

Gelimiteerde bieren. Ontdek elke maand wat nieuws!

Elk jaar anders, elk jaar gewaagd: zo is onze Escort.

duistere philipa - 7.1%

Black IPA. Ze ziet er misschien duister uit, maar schijn bedriegt: Philipa is fris en hoppig. Toch heeft ze behalve haar kleur nog een donker kantje: de typische hoptoetsen van een IPA worden ondersteund door een likje karamel.

ROGGEJAGER - 6,8%

Frisse roggecharmeur. Van wittebrood word je dik en van roggebrood word je groot. Zoals bij boerengezegdes geldt: er zit sowieso een bron van waarheid in. Neem dus je voedzame portie rogge tot jou in de vorm van deze Roggejager: een blond, fris-zomers bier met een licht zuurtje dankzij de rogge.

blozende cindy - 9,6%

Dieprood bier zonder schroom. De dagen worden dan wel weer korter, de avonden des te gezelliger! Klaar om te genieten van een dieprood bier barstensvol smaak? Onze Blozende Cindy heeft het allemaal. Vlei je dus schaamteloos neer in je zetel met Cindy aan je zijde.

vlierefluitster - 8.3%

Tripel met vlierbloesem. Summertime and the living is easy… In de zomer willen we geen ingewikkelde dingen. Daarom gaan we voor dé Belgische klassieker met een zomerse twist: een tripel met vlierbloesem. Want die mooie, witte schermen kondigen elk jaar de heerlijke warme maanden aan.

reizende zonne - 6,9%

Blonde Yuzu Sour. Heeft er iemand zon besteld? Bij heet weer past cool bier, en dus zijn we het bij de hippe superfoods gaan zoeken. Op onze smaakreis kwamen we terecht in Japan en bij haar bijzondere citrusvrucht yuzu. Die bezorgt het bier een heerlijk fris-zuur citrusaccent dat niet alleen helpt tegen de dorst, maar ook prima past bij een blonde sour.