Tijdloze klassiekers in het gamma. Altijd beschikbaar!

Gelimiteerde bieren. Ontdek elke maand wat nieuws!

Elk jaar anders, elk jaar gewaagd: zo is onze Escort.

nette lager - 6.5%

Lage gisting, hoge goesting. Nette Lager is een bier van lage gisting met hoge goesting, gebrouwen met biologische pilsmout en nobele hoppen. Ze heeft een uitgepuurde en eerlijke moutsmaak.

nana cabana - 10,6%

Een friszurig witbier op smaak gebracht met mango en ananas. Maar ook een stevig speciaalbier van 10,6%. Deze zus van Witte Gitte laat zich niet zo gemakkelijk in een hokje steken. En dat is maar goed ook!

zilte momo - 8.7%

Gose met perzik. Momo is een gose, een oude Duitse zilt-zure bierstijl. En Momo is jouw nieuwe zomervriendinnetje: haar huid smaakt zilt en ze geurt subtiel naar rijpe perziken. Verfrissend en verrassend!

hupse frida - 3,9%

Kettle Soured Berliner Weisse. Jawol, hier is Hüpse Frida. Ein frisches-fruitige Mädchen aus Berlin. Prettig friszuur, gematigd in alcohol, met een natuurlijke touch van groene appel. Ich liebe dich. Liebst du mich?

cabardouche vol begeerte 2021 - 6,3%

In deze Cabardouche vol Begeerte 2021 gebruikten we kraakverse hopbellen van Koens veld in de Antwerpse Zuidrand. Tijdens het koken kozen we voor heerlijk bittere Magnum en een fl inke portie aroma’s van Cascade. Voor de sprankelende afwerking zorgt een rijkelijke dosis Cascade dryhop. Het resultaat is een vers blond, bitter en groen-kruidig bier van 6,3%.