Tijdloze klassiekers in het gamma. Altijd beschikbaar!

Gelimiteerde bieren. Ontdek elke maand wat nieuws!

Elk jaar anders, elk jaar gewaagd: zo is onze Escort.

fran sezoen - 6.6%

Frisvrolijke saison. Ahhhh, zomer. Het favoriete seizoen van Fran. Het moment om onverbiddelijk verliefd te worden, voor French kissing in het hoge gras, naar de blote sterrenhemel te kijken en zachtjes dronken te worden… van elkaar en van lekkere biertjes. Fran Sezoen vat dat gevoel in een flesje: een dorstlessende zomerse saison om je lippen bij af te likken. Kom hier dat ik je kus!

witte gitte - 7,4%

Wit maar niet helemaal onschuldig: Witte Gitte. Een witbier, net dat beetje anders, zacht met een mooie nabitter en frisse tarwe-zurigheid.

CACMADAM - 8.5%

Cacaostout met geroosterde cacaobibs Je hebt een cacaostout en je hebt dé Cacmadam. Een stevige stout, met een bitter-boterige cacaotoets. Met cacaobonen van het bekroonde Coup de Chocolat, het kleinste chocoladefabriekske van ‘t land, op Linkeroever! Cacmadam is de enige chichimadam die je zelf zou willen zijn.

hupse frida - 4,3%

Kettle Soured Berliner Weisse. Jawol, hier is Hüpse Frida. Ein frisches-fruitige Mädchen aus Berlin. Prettig friszuur, gematigd in alcohol, met een natuurlijke touch van groene appel. Ich liebe dich. Liebst du mich?

brett anica - 7.9%

Dubbel met brettanomyces. Het is geen tante nonneke, onze Brett Anica, maar ze houdt wel van een goed bruin abdijbier. En dus maakten we een lekker wilde versie van een bruin bier, hergist met brettanomyces-gisten. Een grote fles van 75cl, dus ideaal om met al je bubbelbroeders en -zusters te delen. Ga in vrede en hou het veilig allemaal.