Tijdloze klassiekers in het gamma. Altijd beschikbaar!

Gelimiteerde bieren. Ontdek elke maand wat nieuws!

Elk jaar anders, elk jaar gewaagd: zo is onze Escort.

nette lager - 6.5%

Lage gisting, hoge goesting. Nette Lager is een bier van lage gisting met hoge goesting, gebrouwen met biologische pilsmout en nobele hoppen. Ze heeft een uitgepuurde en eerlijke moutsmaak.

JOYCE DE TROGGE - 6,8%

Rogge IPA. Wat doe je als je van de biologische boeren van Loof en Bezen 10 kilo rogge krijgt, recht van hun veld in Wommelgem? Ermee experimenteren natuurlijk. En zo ontstond Joyce de Trogge (6,8%), een IPA met ongemoute rogge, met tropische aroma’s van onder meer perzik. En haar troebelheid? Die doet denken aan de goeie grond waaruit haar ingrediënten zijn ontstaan. 

hupse frida - 3,9%

Kettle Soured Berliner Weisse. Jawol, hier is Hüpse Frida. Ein frisches-fruitige Mädchen aus Berlin. Prettig friszuur, gematigd in alcohol, met een natuurlijke touch van groene appel. Ich liebe dich. Liebst du mich?

cabardouche vol begeerte 2021 - 6,3%

In deze Cabardouche vol Begeerte 2021 gebruikten we kraakverse hopbellen van Koens veld in de Antwerpse Zuidrand. Tijdens het koken kozen we voor heerlijk bittere Magnum en een fl inke portie aroma’s van Cascade. Voor de sprankelende afwerking zorgt een rijkelijke dosis Cascade dryhop. Het resultaat is een vers blond, bitter en groen-kruidig bier van 6,3%.