Tijdloze klassiekers in het gamma. Altijd beschikbaar!

Gelimiteerde bieren. Ontdek elke maand wat nieuws!

Elk jaar anders, elk jaar gewaagd: zo is onze Escort.

blonde stoot - 5%

Blond bier zonder streken! Goudblond, licht, vrolijk, gemakkelijk en toch vol smaak. Blonde Stoot is een blondje dat iedereen wel ziet zitten. Ze is er graag bij op een terras, maar ook bij een etentje of feestje steelt ze de show.

stout mokke - 9%

Ondeugend zwart bier! Een satijnen en romige schuimkraag, een huid zo donker als de nacht, een zweem van chocolade… Stout Mokke is als een onweerstaanbare verleidster die je leven binnensluipt en je niet meer loslaat.

reus - 6.8%

Groots bier voor een reuzegoed doel. De REUS is een stevige blonde van 6,8%, met een glansrol voor Brewers Gold. Zijn kruidige en ietwat bosbes-achtige karakter komt naar boven door hem in dryhopping te gebruiken.

miek exotiek - 5,5%

Hazy IPA. Shake your titties en ga mee naar Wai-iti! Of Miek Exotiek last heeft van een zonneslag? Misschien, maar ze is vooral enthousiast over deze zomerse tropical hazy IPA: een tropisch fruit- en pompelmoesbommetje in neus en mond dankzij de dryhopping met Wai-iti en Azaccahop, maar met de nodige verfrissende bitter en fi jne pareling. Aloha!