Opdrachtbier

JE EIGEN BIER VOOR JOUW ZAAK?

Uniek aan Cabardouche is dat je reeds een eigen opdrachtbier kan laten brouwen vanaf 300 liter (+/- 35 bakken)! Wil je samen met ons een bier ontwerpen voor je horecazaak? Heb je een eigen recept waarvan je eens een lading op de markt wil loslaten?

Aarzel dan niet om van je te laten horen. Vul het formulier in met alle info over je oprdrachtbier, of stuur een mailtje naar steven@cabardouche.be. Geef alvast zoveel mogelijk informatie mee over het bier dat je wil laten maken: biertype, alcoholpercentage, volume, planning enz.

Belangrijk om weten is dat het volledige brouwproces minstens een 4-tal weken duurt, afhankelijk van onze planning.

    Over ons

    Enkele mooie referenties

    Doorheen de jaren hebben we enkele toffe biertjes mogen ontwikkelen voor verschillende opdrachtgevers. Hieronder vind je een (onvolledig) overzicht.