Opdrachtbier
JE EIGEN BIER VOOR JOUW ZAAK?
Uniek aan Cabardouche is dat je reeds een eigen opdrachtbier kan laten brouwen vanaf 300 liter (+/- 35 bakken)! Wil je samen met ons een bier ontwerpen voor je horecazaak? Heb je een eigen recept waarvan je eens een lading op de markt wil loslaten?
Aarzel dan niet om van je te laten horen. Vul het formulier in met alle info over je oprdrachtbier, of stuur een mailtje naar steven@cabardouche.be. Geef alvast zoveel mogelijk informatie mee over het bier dat je wil laten maken: biertype, alcoholpercentage, volume, planning enz.
Belangrijk om weten is dat het volledige brouwproces minstens een 4-tal weken duurt, afhankelijk van onze planning.
Enkele mooie referenties
Doorheen de jaren hebben we enkele toffe biertjes mogen ontwikkelen voor verschillende opdrachtgevers. Hieronder vind je een (onvolledig) overzicht.
- Steenbier voor Het Steen (Stad Antwerpen)
- Reus voor de Reuskens van Borgerhout
- Tunnelbier voor Minigolf Beatrijs
- Yalla Yalla voor Yalla Yalla foodbar
- Pizza Pig Tripel voor Loes & Krikke
- ESenCie voor Café Barries
- Walter voor Fanfare Het Akkoord
- Jolige Joost voor Carrefour Market Turnhoutsebaan
- Katsubo voor Meug
- 55,089 voor het werelduurrecord van Victor Campenaerts
- Bar’riqueske voor Barrique Berchem
- Kuitenbijter voor Vitesse
- Plaasjke voor Zeescouts Linkeroever
- Zeveraar voor Scouts St Aleydis Deurne
- Schobbejak voor Tuinwijk Borgerhout
- Kater voor Raket
- …